Nedávno měla moje dcera těžký úraz doma, popáleniny 2.a 3. stupně, byl s ní manžel, a zareagoval tak, že jsem to vůbec nečekala. Zpanikařil, taky nevolal žádnou nemocnici. Pravda zavolal mně, byla jsem doma do 15 minut a na popáleninové centrum ji odvezla sama.
V situaci zakladatelky bych ale dítě asi vzala. My nemáme žádnou možnost jakéhokoliv hlídání. Takže jestli bych hlídala doma a nebo na horách, to asi raději tam. Třeba tady v Praze je teď velký smog, prostě na horách by asi bylo líp.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.