Evelyn, tady je kazda druha tryskomys a navic velmi vzdelana profesionalka, ktera by bez prace umrela nudou....ja bych byvala byla vydrzela na MD bez prace, ale tehdy jsem "si chtela udrzet kontakt s oborem" a "udrzet se ve firme" a dneska mi to prijde skoro smesny, protoze jsem na MD fakt makala, za blbych podminek a dneska se stejne nemuzu vratit tam, kde jsem predtim skoncila, v kariere mi to stejne nepomohlo, ze jsem se tam na MD drzela jako kliste
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.