Presne tak. Ja treba byla prvni rok az dva rodicaku tak odrovnana, ze me to celkem dost omezovalo. Dcera cca od pul roku nespala v kocarku, jen v posteli a to jeste se mnou. Ja si zrejme z porodnice privlekla nejakou breberu, imunita v hajzlu. A kolem 3.let veku zacala dcera - anginy, usi, angn , usi.. Ver mi, ze vikend, kdy nam bylo obema dobre, byl rodinny svatek. A mohla jsem si planovat a chtit cokoliv. A to jsem mela dve bajecny babicky.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.