U nás v širší rodině je papiňák hojně používanej a nikdy nikomu nebouchnul. Jak to vlastně vypadá? To to jako vyrazí poklici nebo se roztrhne hrnec? Podle mě ve většině případů bude na vině špatná manipulace. Nesmí se tam dát víc než 3/4, osobně nejprve přivedu k varu, ztlumím, seberu pěnu a pak teprve tlakuju, teda na elektrice.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.