Já zvracím občas, co mám dítě častěji, kvůli těm dotaženým střevním virózám. V těhotenství mi bylo jen špatně, ale nezvracela jsem ani jednou, ale na zvracení mi bylo. Ségra naproti tomu zvracela v prvním trimestru dost.
Dítě přiměřeně - tj. při horečce, při spolknutí nechutnosti (některé léky - třeba antibiotika, některá jídla), při střevní viróze.
Celkově to jde. Dítě už umí spořádaně dojít vyzvracet se na záchod, dřív jsem při každé horečce chystala preventivní záchytné prostředky k posteli, teď už je to fajn.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.