Přidat odpověď
Já vím, že musí mít sankce, a taky vím, co ten náš lupínek dovede. Ale bohužel i když jsem hned v září se sešla s paní učitelkou a prosila ji o spolupráci, tak její představa se jaksi liší od té naší /což i chápu/ a to výrazně. Syn má kromě jiného, problém začlenit se do kolektivu, miluje kolektiv,ale je divoký a s dětmi se snaží skamarádit po svém. V první třídě se to paní učitelce povedlo, necítil se sám a děti ho fakt braly, měl kamarády a to i přes to, že seděl sám, hned u katedry. Teď sedí zase sám,ale je smutný, vyřazený ze třídy a paní učitelka mi na to řekla, že je holt na děti divoký.
Aktuálně každé ráno měříme teplotu, bolí ho hlava a bříško a přesto, že jsem opět řešila s paní učitelkou, nezměnilo se nic. Dneska se sejdu s ní a s výchovnou poradkyní, která je fajn a má snahu věci řešit. Je mi z toho smutno, syn se strašně do školy těšil, první třída super i přes problémy které má a teď když vidím toho čerta, jak jde ráno smutný do školy co zase bude, nejraději bych ho tam ani nedala.
Předchozí