Whitep, ja s tim tedy také nemám problém, a nikdy mi ani nepripadlo, že bych se tim mela nějak zabývat. Asi možná proto, ze me tak oslovuji opravdu zridka kdy. A te tedy tech doktoru navstivime za rok mnoho...
Nicméně konkrétne při porodu to tedy ja zrovna nepovažuji za nevhodne, uz vzhledem k tomu, ze jde o naprosto jine fyzické i psychicke rozpolozeni a podle mne mile a laskave oslovení maminko muze napomoci lepsi pohode...
Chapu ale, ze kazdy tohle ma jinak. A ze povazuje za prijatelnejsi treba pokyn: pani inzenyrko Vokurkova tlacte!!
Ja vim ze jsem paní xy i to, ze jsem maminka, takze mne nepohorsuje nic z toho, obzvláště v porodnici.
Nesmi jit tedy o ironizujici ton hlasu,kdy mi někdo ze zdravotníků dava najevo, že jsem jenom maminka a tudiz nemám narok snad ani mrknout okem, mam jen sklapnou paty a nic neříkat- i to se mi bhzl. stalo -kdybych nemela 14 dni starou diametralne odlišnou zkušenost se stejnym invazivnim výkonem u meho ditete na jinem pracovisti, tak bych jim to snad i zbastila. Ja ale mela... bohuzel....