Přidat odpověď
https://www.ulozto.cz/!mL68FX92WXLF/jak-jist-abychom-zili-dele-a-zdraveji-michael-mosley-bbc-2012-avi
mě vyhovuje tohle.
vzhledem k tomu, že mám ráda jídlo, tak mi u všech diet vadilo omezení nějaké ze složek potravy.
Když jsem viděla tenhle dokument, zkusila jsem model 5na2 - tedy 5 dní jím všechno, 2 dny jen 25%, tedy jedno jídlo a zjistila jsem že dva dny za sebou nedám.
Ovšem 1na1, tedy jeden den jím co chci, druhý den 25% je v pohodě, protože vím, že druhý den si můžu opět dát to, co chci.
no a zhubla jsem cca 7 kg a dobrý.
teď jako udržovačku to mám tak, že po, st, pá jím těch 25%, tedy jedno jídlo - většinou v poledne a pak už jen zeleninu, út + čt + víkend jím všechno...
A dobrý - rok to bude co jsem s tím začala a zatím si váhu držím. V létě o prázdninách jsem jedla co jsem chtěla, to nešlo, s těma dětma se nějak kontrolovat a velice jsem samu sebe v září překvapila, že se jojáč nekonal...
Ale fakt je, že já docela chodím - ostrou chůzí každý den 20-30 minut celkem mi to dá určitě a nemám moc sedavé zaměstnání, furt někam popocházím a odbíhám...
Předchozí