Přidat odpověď
Jo, dcera dělala různé sporty, miluje plavání, to jediné jí zůstalo. V 9 letech ji vběhla pod auto a pak měla víc než rok omezení (zlomená zdrátovaná stehenní kost, ktomu ještě další zloměniny, ale ty se vyléčily, než vůbec mohla chodit). Od 7 let denně cvičila rehabku kvůli vbočeným kolenům, stejně pořád přibírala. Jendiný, kdy jsme udrželi tu váhu bylo, když právě byla ležák a blbě pohyblivá. Jamile se uzdravila a já myslela, že už není třeba být na ní tak přísná, tak třeba 5 kilo za týden, rpstě děs.
Má silný zánět štíné žlázy, doktorka říkala, že to je hned u těch dětí znát. Musí to brát na lačno a jednou jsem i zjistila, že nebere léky - jak pořád tají, že něco snědla, tak zase lže, že už si vzala léky. No pořád dokola s ní....ale zánět š ž má i druhá dcera (ikdyž ne tak vysoký protilátky) a je štíhlá. Já to fakt tipuju na ten žravý gen . manžel to má v rodině, taky je dcera fyzicky zcela jasně po něm, druhé 2 jsou po mně a jsou subtilnější a štíhlé a nejsou tak pažravé, mají rády saláty a ne maso, tahle saláty nejí, tíhne k těm tučnějším věcem, ale i ovoce sní klidně 2 kila, když to včas nesaberem a nezakážem. Byla po tom úrazu v léčebně 6 týdnů, kde jí dali i redukční dietu a zhubla tam při denním nejrůznějším cvičení půl kila (váha 60 kg) takže procentuálně naprosto zanedbané. Sama mi říkala, že jí kuchařky i přidaly, když si řekla. Měla mít nízkosacharidovou, ale právě jí přidávaly rýži, i měli sladká jídla....moc jsem to nepochopila...Ale asi ji tam pošlu znova, protože vždy se nějak podaří přibrat 10kg každý rok. S pohybem je to teď špatný, už nic dělat nechce, na procházky nerada, po škole sedí už jen doma - nutíme jí jezdit každý den na rotopedu, ale není to ono, snaží se podvádět a tak...jenže nemám jenom jí, abych s ní chodila někam sportovat, ale budeme to muset řešit důkladněji....
Předchozí