| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Krabice taky schovávám, z hlediska pozdějšího prodeje je lepší všechny, nejen sběratelské sety, ale u těch vzácných tím spíš. Všechna lega jsou dobře prodejná, ale s krabici a návodem za mnohem lepší cenu. Obzvlášť jakmile se ta daná sada už běžně neprodává, tak se cena šplhá výš. Nejen u sběratelských, i třeba u dupla. A po x letech je už všechno raritní.
Většina krabice se obvykle dá složit naplacato, tak je cpu dávám na půdu.

Jinak organizace lega je u nás taky věčný boj, máme ho fakt hodně. Spoustu toho tedy mají poskládanýho, koupila jsem na to v Ikea Billy poličky. Ale i tak je velké množství rozebraných, neseskládaných, či dílků na hraní. Na to se snažím vybírat nějaké vhodné boxy, nedávno jsem nakoupila v Kik takové boxye modré a zelené a do těch si co se podaří třídí, no a zbytek nahází do velké. Ale z té velké se to prostě blbě vyhledává, ale to už je na nich.

Trofast z Ikeai jsem taky zvažovalala ale moc se mi nelíbí, nakonec jsem koupila Kalax police, protože mi přijde víc variabilní to použití i do budoucna. Dají se do toho pořídit takové látkové koše, a do těch ukládají věci. Takže děti to používají částečně jako poličky, částečně jako úložný prostor.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.