Já si teda nemyslím, že lidi byli dochvilnější. Ale to je jiná. Já miloval čas s dětmi z naší ulice. Výpravy na kolech. Bitvy v pískovně, každodenní fotbálky. No a měl jsem rád i tréninky, cesty na ně a z nich s knížkou. Máš asi pravdu, že současný svět je trochu jiný a že ty PC, tablety, telefony ho ovlivňují. My jsme měli někde sraz nebo jsme se museli obejít. Takhle si spíš píšu s rodiči po mobilu, když se něco dohaduje. Přesto moje děti v různých skupinkách tráví spoustu času, většinou teda u nás což je někdy lehce obtěžující. Nevím i já měl jako dítě spektrum a občas jsme s klukama na něm odpoledne strávili.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.