Pěkné téma; a napadlo mě,že přesně tak se ptá každá jednotl.generace,když se dostanou do let jako my ted a kdy už jsou z nás vlastně pamětníci
Typuju,že budeš tak o 10 let mladší než já,cca, mě je 52, no a už i o svých dnes téměř 30letých dětech mohu říct,že i jejich dospívání a prožívání mládí(či jak by to napsala)bylo hodně jiné než současných 15-18letých mládežníků,technika udělala velký pokrok,bohužel ne vždy je to ku prospěchu věci a hlavně zdraví těch mladých generací:
- já třeba ještě dlouho v dospělosti čerpala z fyzičky,co člověk nasbíral předtím,stejně jako můj muž a spousta nás dalších,protože jsme se opravdu hodně hýbali,chodili a vůbec podnikali různé aktivity,což dnes u velké části mládeže fakt nehrozí,ale lidské tělo je prostě uzpůsobené stále pro nutný pohyb a co bude s takovým,dnes mladými lidmi zvyklých převážně jen sedět,jednou?
A jinak miluju tohle nostalgické vzpomínání,ano i to,jak jsme se vyzvedávali doma a pak společně lítali venku,debatovali na chodbě v paneláku,školky se švihadlem,s míčem o zed,cukr,káva,limonáda....