Přidat odpověď
Kde třeba? Ve škole třeba v šatně? Neznám zpaměti školní řád, ale mám za to, že škola by to nepřipustila (riziko úrazu, šikany,...). Mimo školu, třeba že by stálo před školou (i v mínus deseti) a čekalo hodinu? Nebo by mohlo popojít k večerce a usednout na lavičku k chlápkům, co tam popíjejí lahváče. To už by klidně mohlo přejít épadesátpětku a dojít až domů podél silnice, kde leckdo jezdí neoficiální rallye. Mám spanilou blonďatou prvňačku + mimoně ve třetí třídě.
Nejjednodušší je nepřihlásit je do družiny, přihlásit je na oběd, a nechat na škole, kam je umístí, než je vpustí do jídelny nebo než si pro ně přijdu.
Ale přijde mi to legrační, takové ofrky s družinou. To se člověk akorát na tu práci vykašle, bude to pro stát výhodnější, že za mě bude platit ZP úplně sám? Momentálně mi jde o nabídku práce na 0,25 úvazek s příjmem 3400 - 4800 tisíc hrubého, kde bych musela doplácet na ZP 838-1026 Kč. Tedy čistý příjem by se pohyboval mezi 2000 a 3430 Kč. A to nemluvím o dojíždění, spoléhám na to, že splním podmínky pro příspěvek, jinak by nemělo smysl se tím vůbec zabývat.
Předchozí