ahoj všichni,již týden s manželem sledujeme tyto stránky.Hledáme radu, jak na toho našeho malého nespavce.Usíná někdy u prsu, jindy nakojený sám v postýlce.To je celkem v pohodě,ale pak se každou hoďku budí a chce buď opět nakojit nebo napít(daváme jen koj. vodu).Ráno je Radeček čilý,ale já jsem "vybitá".Nemám to srdce nechat ho "řvát" v noci,co když něco potřebuje?Taky mu někdy stačí zazpívat ukolébavku, ale to mě probudí stejně, jako když ho kojím.Poradíte mi? S pozdravem Petra
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.