Alraune, těžko soudit fackování tady od stolu. Mám svou zkušenost...od mého poměrně velmi galantního a pomáhajícího a ochotného manžela bez jakýchkoliv projevů násilí (má to tak ke všem ženám) jsem taky jednou dostala facku, ale - ono mi to moc neslouží ke cti...zaútočila jsem první...a nejen fyzicky, ale taky slovně...je to tak 25 let zpět, prostě jsem ho naprosto cíleně vyprovokovala. Takže i tak to někdy může vypadat...a jasně, kdybych to někomu vyprávěla - ženou ani květinou.... Od té doby nikdy. Ne že by neměl jiný chyby...
Pokud se k nějakému násilí, ať z jakéhokoli důvodu, uchýlí oba, pak je to opravdu potyčka se vším všudy...a jasně - chlap by neměl...ale zas tak černobílé to není. A to teď vůbec nemyslím na zakladatelku.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.