To vůbec ne. Ikea je peklo a já mám žízeň pořád. Navíc mně chutná brusinková šťáva a děti pijí nějaké coly, co já nepiju nikdy. Většinou mám sebou někoho kdo mně zachraňuje a pomáhá mi vybrat, jako třeba manželku a připadal bych si jak idiot nekoupit ji pití. Navíc v rámci nákupu v Ikee to není nic nad čím bych přemýšlel. Jestli utratím 10 050 nebo 10 020 je fakt jedno. Co si myslí okolí v tom nehraje sebemenší roli. Čistě jde o pohodlnost.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.