| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Záleží kde budeš ubytovaná a na jak dlouho letíš. Věci typu sprcháč, pasta, tělové mléko máš většinou v hotelu, běžnou kosmetickou kabelku mi nikdy nikdo nešacoval, jen se zavazadlem projeka rentgenem, ale je fakt že já vozím řasenku, tužku na oči, jelení lůj, mini tuhý deodorant, parfém ve vzorkovnici a pidi krém na ruce - v kelímku z drogerie - pro mne na týden OK. Několikrát jsem měla v kabelce manikurové nůžky nebo takové ty multifunkční kleště - asi působím důvěryhodně, nikdy mi to nevyhodili (ale záměrně je tam nenechávám). Pokud jedeš na jedno místo, ano, jezdí se za dámu s kufrem, kabelku připnout na něj nebo do něj, pokud bys měla někde víc cestovat, za mě je lepší taška přes rameno nebo městský batoh. Při balení dej pozor na to, abys dokázala na letišti rychle vytáhnout věci typu počítač, čtečka, foťák, aniž se ti rozletí spodní prádlo či hygienická výbava po pásu - to není vtip, zažila jsem několikrát. Nízkonáklady kontrolují jak váhu tak velikost zavazadla, čím dál tím víc - tj. stáhnout popruhy na tašce či batohu a dát pozor na váhu. Pokud jedeš např. na konferenci, uvědom si, že dost možná povezeš zpět nějaké materiály - papír je hrozně těžký. Takže zavazadlo zvážit i před odletem zpět a případně si obléct o svetr víc:-). Užij si cestování!

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.