Přidat odpověď
Jano my máme doma kocoura a teď i králíka. Jsou oba hodně venku, já jšem na pachy v bytě neuvěřitelně háklivá. Nesedí nám to doma ani trochu.
Kocoura i jsem si vychytal a kvalitní silikonový kočkolit. Králík má taky dobrou podestýlku. Pravda, králíkovitý to denně ćistíme. Ne jednou za čas. Plno návštěv dlouho nevědělo, že doma něco máme. Přidělá to pouze práci. Ale jde to bezzápachově.
Ale záriveň to může smrdět děsně. O patro výš mají sousedi kocoura nevykastrovaného a už řeším, že jim budu muset sdělit, že smrad až na chodbu mě obtěžuje. Loni v létě jim zdrhnul, z ulice se dostal na zahradu a vlezl mi větračkou do bytu. Souhrou náhod mi sousedka volala, že by něco potřebovala půjčit. Kocoura díky tomu našla, odešla z bytu a nic. Já přijela druhý den a málem se zbláznila. Kocour mi celý být označkoval. Dostala sem regulérní hysterák, místo odjezdu na dovolenou to 5 dní likvidovala. Ječela jsem na celé okolí, že nesnáším debily, co mají doma nevykatrovaná zvířata. 100% to sousedi slyšeli.
Předchozí