Ani,rozvadela jsem se v roce 2000 měla 13000 hrubého nájmy v našem městě 1+1 6000 a víc nešlo o Prahu. A žádná šance na půjčku. Tehdy se se mnou nebavila. Nechtěli mi původně dát ani kontokorent. Takže bydlet do 2+1 s rodiči jo opravy v bytě platili oni. Dík, ze jsi mi vysvětlila, ze to bylo mnohem lepší než bydlet sama s dcerou. Dcera měla barák. No ha bych to rozhodně nedovolila napsat barák na dceru a pokud ano stejně bych to i 13 letého dítěte nebrala jako, ze vražím peníze do cizího a nejistého podniku. Jo v azylaku se ty ženský měli mnohem lépe než ty.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.