No, s ostatnimi detmi sem tam problemy jeste jsou, kdyz mu vlezou do personal space, nebo jsou moc hlucni atd. Ale uz to vetsinou resi s ucitelkou, neda se tak snadno vyprovokovat.
Susicka je tahle http://www.aeg.co.uk/laundry/laundry/dryers/heat-pump-dryer/t7dee835r/ , jeste neni v obchodech, ja na ni budu psat review. Psala jsem na tu moji a AEG si to naslo a proto mi tuhle nabidli. Nevidim tam moc rozdilu oproti moji, krome dvirek a svetla. No, ale je nova a zadarmo
Maleho kostym jsi vyrabela? Ja vcera zurila, protoze mala je na kostymy moc velka, proste uz je nikde nemeli, nakonec sla za Wonderwoman
Sice teda nevim, v jake knizce tohle bylo, ale nevadi. Ona ted cte nejake dobrodruzne kocici pribehy ci co, ale vyrobit kostym fakt nezvladnu, na tohle jsem desne nesikovna. Maly M ma teda osobnost, ono se roztomilym chlapeckum odpusti spousta rostaren
Ktera sestra ti prijede? Ja tu zrovna pocitam, kdy pozvat mamku, ale asi to bude muset pockat az po zkousce, protoze toho mam hrozne moc a kdyz tu mamka je, tak nejsem schopna se ucit