Přidat odpověď
My tedy děti asi dost škrtíme: pečivo s máslem, nebo máslem a sýrem, marmeládou příp. šunkou, ale tu se jakožto uzeninu snažím moc nedávat. Jako ovoce nejčastěji jablka na čtvtky a mrkev, výjimečně hroznové víno a mandarinku, v létě cherry rajčata a sezonní ovoce. Kdyby to jedly tak dávám i kedlubnu, okurku a jinou zeleninu, ale to musím "propašovat" do polévky, samotné to nejedí. Sladké, když peču (moc ne, nestíhám). Sladké tyčinky, musli tyčinky apod. žádné, jen něco z domácího pečení a občas kupované koláče.
přesnídávky v obale co se teď začali dělat využívám výjimečně pro batole, pro starší děti mi to přijde kvůli tomu poměru obalu a obsahu drahé a neekologické. Doma využíváme občas ty v klasickém skle, mám dojem, že je to ekologičtější a určitě levnější, i když koupím bio.
Předchozí