Přidat odpověď
Indukci, miluju ji - rychle se začne vařit, změny teploty jsou okamžité, dobře se čistí ta deska (měla jsem i plyn, mám srovnání).
Když sundáš hrnec sama se vypne, není horká, lze na ní ohřívat i v kastrulkach od babičky (jsou taky magneticke).
Zavarovat, použít papiňák, palačinky, bifteky, vše dělám a funguje skvěle...potřebuješ jen ty magnetické hrnce, nemusíš kupovat přímo na indukci, stačí si do prodejny brát magnet a zkoušet.
Já mám 2 plotýnky indukční a 2 normální, ty normální skoro nepoužívám, protože mi nevyhovuje rychlost změny - ztlumím ji a trvá to pár minut, než zareaguje, mezitím hrnec přeteče a musím čistit.
Příští budou už určitě všechny indukční, ideálně tak, aby si to samo rozpoznalo velikost hrnce a "topilo" jen pod ním.
Předchozí