Já fajn vzpomínky nemám. Cokoliv, co by zahrnovalo vyšší účast rodičů, než že podepsali přihlášku a složenku, neexistovalo. Ať se týkalo čehokoliv. Nikdy mi nic nezakazovali, ale současně nikdy nevyvíjeli ani žádnou aktivitu. S jednou výjimkou - když mi bylo třináct a chtěla jsem akvárium, táta se mnou jel ke sklenáři. Na cokoliv jiného jsem si musela počkat do věku a finančního stavu, kdy jsem byla schopna si svou roztopáč zařídit vlastními silami. Mluvím o LŠU a kroužcích - na žádné soustředění bych jako dítě nikdy nejela, měla jsem z takových akcí hrůzu jak čert před svěcenou vodou.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.