Přidat odpověď
Tilíku, teď jsem koukla na tvoje předchozí témata - a jsem trochu překvapená - kluk měl průjmy už před rokem a nesnáší mléčné výrobky a letos (vlastně loni na podzim) to začalo zase průjmy, zase vleklými a doktorka je v klidu? Byl teda na té gastroenterologii? Imunologii? Ta dieta, co měl "odlehčenou" - to byly jen rohlíky a rýže? Dáváte ty probiotika? enterol?
POdle toho, co jsem četla, vaše doktorka opravdu není dobrá. Já mám dost nemocné děti a ledacos jsem si zařídila sama, ale naše dr, když na ně koukne, vždycky začne přemýšlet, co by ještě mohla udělat - a ne, že tě bude přesvědčovat, že mít teplotu je normální.
Tvoje dítě může mít pěkně podrážděné zažívání, mononukleozu, zánět slinivky a mnoho dalších možností tu je - na imuno i gastro se můžeš většinou domluvit i bez doporučení - případně ho dodáš....chápu, že když ti doktorka řekne, že všechna vyšetření jsou v pořádku, tak ty jako laik, nemáš moc možností - ale ty testy, co jsi psala v předchozích tématech byly opravdu jen velmi základní, vůbec ne cílené. Nechci tě nervovat, vím, že nemocné dítě tě srazí na kolena, ale opravdu moc doporučuji tu hospitalizaci - a napochodovat na imunologii - tam jsou schopni udělat i mnoho gastro testů.
Předchozí