Ahoj, nikdo mne nevyhazoval. Po pobytu na JIPu jsem byla asi 2 noci na ženském, protože na neonatologii nebyla postel a navíc kluci byli na intermedálu. Ale pak mně šoupli na pokoj s klukama, byla tam ještě jedna spolumatka s dvojkama (4 inkubátory v nudlózním pokoji, ale i tak jsem byla ráda) a tam jsme byli všichni do doby, než kluky propustili (14 dní po porodu). Ta kolegyně z pokoje měla kluky hodně nedonošený a byla tam s nima minimálně 3 měsíce a nikdo jí nevyháněl. A to byla doba nejšílenějšího babyboomu a porodnice i neo- praskala ve švech.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.