Teď aktuálně tak na dva roky ano. Děti už téměř vypadly z baráku, mám za sebou rušný a naplňující profesní život, ze zdravotních důvodů jsem musela hodně zpomalit. Teď dělám práci abych pomohla udržet rodinný rozpočet a k tomu roztlačuji volnočasovou aktivitu. Máme barák v půli rekonstrukce. Takže kdybych nemusela řešit finance, dva roky bych se dokázala realizovat v dodělávkách a zařizování domu, ve věcech, které se roky odkládaly na "až bude čas a peníze", ve znovu uchopení vlády nad obří zahradou, na které momentálně vítězí bujná zeleň před řádem, ve fyzických aktivitách na které když dorazím utahaná z práce už nemám náladu, ale ve svém věku je potřebuju víc, než dřív. Rozjela bych v klidu volnočasovku tak, aby byla samonosná a mohla jsem se jí věnovat jen když chci. Prostě takové dva roky prázdnin a pak vzhůru do druhého poločasu
. Bohužel nejsme finančně zajištění i když bychom v našem věku být měli, takže to lítám jako zamlada s malýma dětma. Bylo by řešení - změnit životní styl, jít do malého bytu, vzdát se zvířat a nevýdělečných aktivit - ale to by zas byla nuda.