Tak určitě to je taky rozdíl. Spavé jsem já měla pouze poslední - ale to už jsem k tomu měla zase toho ročního ne moc spavého, takže taky nic moc pohoda. ALe ta kamarádka měla celkem hodný kluky - dala je spát a věděla, že má na dvě hodiny prostor na práci. To já neznám. Já studovala po nocích. Občas víkend, kdy si ex malého vzal k rodičům, pak jsem jela na max. Už bych do toho nešla. Obzvlášť s tím, že vidím, že jsem to po pár letech všechno zase zapomněla na dalším rodičáku...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.