Bohunická porodnice je nejlepší v Brně.Jsem matka tří kluků,každý se narodil v jiné porodnici ,poslední v Bohunicích.Skvělé zacházení ,přístup,skvělá pomoc i péče u porodu ,komunikativní odborníci.Byla jsem zde maximálně spokojená i po stránce odborné ,jsem zdravotní sestra v jiném oboru a mohu posoudit i z jiných než maminkovských zkušeností a znalostí.v jiných brněnských porodnicích jsem byla zklamaná neochotou sester poradit prvorodičkám a k mému nepříjemnému zážitku přispěl i ten ,kdy sestra vynadala mamince po porodu že má potřísněné prostěradlo od krve ,že ona jí to teda převlíkat nebude......???!V Bohunicích jsou sestry ochotné ,vstřícné ,připravené poradit a uklidnit už tak dost citlivé ustrašené maminky,které si nevěří a bojí se drobečkovi cokoli samy provést.Při kojení nám podaly tak skvělé informace ,že i já rodící po třetí jsem je šťastně přivítala a ocenila.Každé miminko je jiné a i když jsem to vše v pohodě zvládla děkuji každopádně všem v této porodnici ,ležet tu už při prvním porodu určitě nejdu jinam.Ta péče je tu naprosto skvělá a jedinečná.Cenné informace o péči o miminko ,kojení ,možné problémy doma ,které se dají řešit s tím vším a naprostým klidem odcházíte domů s pocitem ,že Vy to naprosto skvěle zvládnete a kdyby něco jste připravená i na problém.Můžete si spokojeně společně s rodinou vychutnávat ty krásné chvíle ,které přijdou s narozením miminka.Děkuji Všem v Bohunické porodnici.Daňková
Předchozí