My jsme dávali tchýni k 80.narozeninám noviny z data narození, líbily se jí. Můžu poslat adresu, odkud jsme to objednávali.
Nedávno jsme byli na oslavě a oslavenkyně k 60.narozeninám dostala zarámovanou fotku z dětství se sourozenci. Jako bylo to pěkné, ale přišlo mi to trochu bez nápadu. ALE! ona to nebyla obyčejná fotka, byla vyšitá a bylo to naprosto úžasné! Vypadalo to černobíle, ale autorka (sestra oslavenkyně) mi říkala, že na to použila 15 odstínů bavlnek mezi bílou a černou. Výsledek fakt stál za to. Mám i odkaz: http://www.e-rucniprace.cz/predloha-z-fotografie?sort=42&display_as=tab
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.