| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Reklamu v drtivé většině odklikávám, málokdy mě některá tak zaujme v prvních vteřinách natolik, abych se podívala do konce.

Teď jsem trochu rozpolcená z reklamy České spořitelny, která odkazuje na profesora Vojtu a jeho metodu. Reklama mě zaujala (vyhráli...), ale musím si ji ještě pořádně srovnat v hlavě. Na jedné straně mi to přijde jako svého druhu svezení se na výsledcích práce a umu někoho jiného a chlubení se cizím peřím, na druhou stranu jde o propagaci terapie, která pomáhá a výrazně zlepšuje kvalitu života. Kdyby byť i jen jednoho rodiče měla reklama nakopnout k tomu, aby začal s dítětem poctivě cvičit, tak jde o dobře zúročené vteřiny reklamního prostoru.

Dřív se mi líbilo pár reklam, na které jsem se dívala ráda, třeba Kofola - prasátko nebo Kofola - nudipláž, Bóbika, dětem se líbila první série šišlavého psa (Moucha, Vířivka, Pizza... - předtím, než udělali nepochopitelného "meFlouna").
Reklamu beru, když je vtipná. Třeba se mi moc líbí "myší" reklama na Nolan´s Cheddar.

No a jsou i reklamy, které jsem vysloveně nemohla - třeba reklama na Fidorku s holčičkou, která mrskne panenkou o kapotu a Fidorku ukradne.

Co nesnáším, je, když mě reklama pronásleduje. Jako remarketing. Člověk koupí dítěti batoh do školy, a reklamy na batohy na něj vyskakují ještě x týdnů málem i z vlastní ledničky.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.