Kaufland je pro mne z ruky. :-( Vlastně jsem to spletla a hledám Ricoré, Chicorée měl, tuším, Lidl, ale je to totéž a značka je mi jedno. Jde mi o tu směs kávoviny a kávy a sehnat nejde ani jedno z toho. Na rozdíl od čisté kávy mi tyhle směsi nedráždí žaludek. Teď se dají koupit jen ty kávovinové směsi a ty mají přeci jen do normálního kafe podstatně dál... Tenhle výpadek už jsem jednou zaregistrovala a přešlo to. Jestli to přestanou úplně vyrábět, bude mi to citelně chybět. Je divné, že se to týká hned několika různých značek najednou...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.