Vaiteo, ne nejsou pro mě validní jen informace, které jsem zažila. Ale nepropadám strachu z budoucnosti z článků v Ona dnes, kde za prachy někdo napíše o šíleném přetěžování a klidně příští týden jinam o tom, jak dětem chybí kroužky, podle toho, kdo mu zrovna zaplatí a fakt tomu nevěřím. Matky blbky nepopírám ani já, ale ty byly prostě vždycky. Zkus se podívat na ty odkazy, které jsme sem dávala já, o tom, jak kroužky jsou pro změnu prevencí sociopatologických jevů.
Takových článků totiž je a navzájem si protiřečí, ale někdo se radši víc nechá vyděsit tím, jak je teď ta doba hrozně špatná.
"Výstupy těch šetření jsou jednoznačné. Počet přetěžovaných dětí nadmírou stresu z očekávání výsledku stoupá. Svoji roli ( důležitou) hraje nárust doby, kdy je dětem organizován čas. Je to fenomém, který existuje.
Není to nic, jedna paní povídala."
Ale samozřejmě je. Děti v současnosti mají největší relax za x posledních staletí, akorát se líp vyšetřují.
A píší se o tom články a spousta lidí jako ty (k tvé inteligenční úrovni se vyjadřovat nebudu), jim to žere i s navijákem.