Ahoj děvčata,
zdravím při pátku. S Bolešínem teda počítám já i ségra. Je s ní fakt sranda, lidi ji mají rádi. Tak snad mezi nás zapadne :-D
My máme novinky. Mám doma gymnazisty. Furt to nějak nepobírám, jak mi ty děti vyrostly. Ale mám z nich fakt velkou radost, všechno jim jde, přijímačky udělali oba skvostně (K. je dokonce na jeden gympl vyhrál - ze 150 dětí...) a dostali se na všechny 4 gymply, takže jsme si vybírali a nakonec jde K. na Keplera a M. na G. Jana Nerudy... já vím, že to mimopražským nic neřekne, takže tohle je pro Iru
No takže skončí pohodový časy na ZŠ, ale už je to potřeba, jinak se flákají
No a jinak moje nejmladší dítě je pořád hrozně hodný a milý, prostě za odměnu. Všechno ji baví a co si vymyslím, tam nadšeně chodí... plavání, piano, balet... Balet teď dělá fakt intenzivně, mají před vystoupením ve Vinohradském div., takže tam chodíme každý den a o víkendu 2x denně
Takže včera chuděra přebíhala z baletu na koncert do ZUŠ a všechno to teda nakonec zvládla
Konec chlubení.
Jinak nic nového, jen mně furt trochu hapruje zdraví, ale to už jiný nebude, že jo, přece jenom ten věk už mi neubude.
Moc držím palce Dušině naší, ať se co nejrychleji otřepe!!! A ten vnouček je teda vyvdanej? Myslím toho, co pojede do Bolešína, ne toho v břiše
Já jsem se v tom nějak ztratila