Přidat odpověď
A jak to šizení probíhá?
A to si bude každý z devadesáti lidí objednávat samostatně jídlo? To si nějak nedovedu představit. Šizení na jídle se dá zamezit tak, že si vyberou z jídelního lístku dopředu a vy to do hospody pošlete - víte, kdo si co objednal a co to stojí. Na některých akcích to tak děláme, je to celkem praktické. Nebo bufet.
Saláty a moučníky mohou být na hromadě, která se prostě zaplatí celá.
S pitím je to problém, třeba u kamarádky na svatbě byla prý největší položka na účtence za kafe (ani ne za víno, to nechápu). Ale zase - dá se dohodnout na určitém počtu lahví vína, které budou k dispozici, až se dočerpají, hospoda dá vědět. Totéž třeba kafe a nealko - takže až vám po hodině hodování řeknou, že jste vyčerpali limit 270 flašek limči, můžeš se s nimi začít hádat.
Předchozí