My čelíme šizení na firemních oslavách takto :
1. Raut - dohodnutá skladba, průběh načasování (kdy se co donese)a cena samozřejmě.
2. Pití - hradíme víno, pivo, nealko. Nehradíme tvrdý alkohol, koktejly.Každý účastník obdrží sadu lístků (takových šatnových, orazítkovaných firemním razítkem). Nápoj mu hospoda vydává proti lístku. Lístky nám pak hospoda při vyúčtování předloží a na počet naúčtovaných vypitých nápojů by to mělo plus minus sedět. Jako samozřejmě nám můžou naúčtovat víc vína než piva nebo nealka, ale je alespoň jakás takás kontrola. Kdyby se chtělo být důsledný, tak budou 3 druhy lístků - pivo, víno, nealko. To ale neřešíme.Zaměstnancům dáme na začátku akce po 5 - 10 lístcích, když dojdou, přijdou si nafasovat další. Nechceme kontrolovat je, ale hospodu
Tak se zkuste takhle v hospodě dohodnout..