| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

V tomhle mám výhodu, že nemám žádnou dobrou práci. Vlastně tento problém - dlouhá pracovní doba a žádná pomoc s hlídáním řeším nonstop už od dceřiných tří let, kdy mi skončila RD. Už během ní jsem ale pracovala brigádně, večery, víkendy atd. kdy byl doma manžel.
V mojí původní práci, mně zpět moc nechtěli, pracovní doba byla neměnná 9-18 s pauzou na oběd, o kterou si to ani nešlo zkrátit a ještě byly i často přesčasy a ještě dojíždění. Prostě klasická práce v kanceláři v Praze, stejnou pracovní dobu má i manžel.
Úpravu pracovní doby mi zamítli a když jsem zjistila, že místo pro mně mají údajně jen na o něco horší pozici než jsem mívala a že mi seberou 10tisíc měsíčně z platu, který jsem mívala, tak bylo jasné, že odejdu dobrovolně, protože s platem jaký bych měla skutečně nešlo, abychom oba chodili domů po sedmé večer, když školka byla do 17 a platili si pravidelně chůvu. Bohužel jsem měla ve smlouvě jako základ jen minimální částku a zbytek bylo osobní ohodnocení a to už mi po RD dát nechtěli. To už mi finančně lépe vycházelo pokračovat v brigádách jen si jich brát víc a chůvu platit jen nepravidelně. Postupně jsem takhle úplně změnila obor, rekvalifikovala se, ale jde o sociální služby, plat mám zoufalý a smlouva mi teď stejně skončí. Takovouto práci seženu bez problému vždy. Ono by to samozřejmě bylo jiné, kdybych měla dobrou a dobře placenou práci, ale pak bych nemusela řešit nějaké zůstávání o samotě doma, zaplatily by se kroužky, nějaká slečna na hlídání atd. ale já jsem už pracovně a kariérně odepsaná od té doby co jsem šla na RD, takže už je to v mém případě jedno.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.