| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ne. Nemohlo by, dopadla jsem ještě hůř ~:-D. Nemám ani Bc., protože jsem začala studovat rok před tím, než nám rozdělili pětileté magisterské studium na dvoustupňové Bc. a navazující Mgr. Skončila jsem úplně stejně - nedopsanou diplomkou. Rodiče mi to nevyčítali a nevyčítají, jednak nejspíš tuší, že těžko to bude je mrzet víc než mě, jednak se s tím stejně nedá nic dělat. Tvůj syn je bakalář, navazujícího inženýra si klidně může dodělat později třeba i v jiném oboru, pokud se mu to bude profesně lépe hodit. Být tebou, jsem ráda, že je můj potomek samostatný, soběstačný, úspěšný a hlavně spokojený, není to samozřejmost. Ono to není tak přímočaré, že čím vyšší inteligence, tím vyšší stupeň vzdělání a profesního uplatnění, finančního zajištění a životní spokojenosti. Často právě extrémně inteligentní děti mají problémy už na základní škole, někdy "jen" s psychikou, vztahy a chováním, někdy i s prospěchem (přímo v těch předmětech, které pokrývají oblast jejich nadání nebo i geniality). Buď ráda, fakt ~x~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.