| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Nejstarší dítě ve druhé třídě vyhlásilo, že bude pilot, dávala jsem tomu stejnou váhu, jako že jeho o tři roky mladší sestra chce být chovatelkou tygrů a jezdit s cirkusem. Od té druhé třídy chodil do leteckého modeláře, k patnáctinám si přál od všech dohromady RC model letadla, v šestnácti nás donutil podepsat mu papíry na bezmotorový piloťák (ten jsem na rozdíl od papírů na motorky dopředu nezakázala), přetrpěl gympl, udělal techniku a dnes letadla projektuje a staví, protože mezitím přišel na to, že být pilot dopraváku je něco jako šofér autobusu a k vojákům nechtěl. Dělá si papíry na malý letadla - jako koníček. Dcera (dnes 23) se příští rok chce na prázdniny dostat k science cirkusu do Austrálie coby součást VŠ, normální cirkusy už naštěstí zavrhla:-). Takže mám trochu hrůzu z nejmladšího, který někdy od páté třídy tvrdí, že bude profi hráčem počítačových her a až bude starej (rozuměj cca od 40 let) tak už je bude jen programovat. Naštěstí k tomu přistoupil tak, že teda tu techniku vystuduje.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.