holky mají také zdravé lahve ...teda měly.celou 1třídu a půlku druhé,pak už se mi zdály "ojeté" tak jsem koupila opět zdravé lahve ale ty na 1l.jedna z holek ji za 2dny ztratila, flaška stála skoro 300kč :-( druhá ji má tedy asi měsíc, chtěla bílou a už u ní je teď vidět jak se v záhybech dělá plíseň.Pokud jsem doma já hlídám vyplachování hned po škole -družině /holka pije nejvíc sirup/.pokud doma nejsem a zapomenou na to hned je to poznat. druhé jsem novou zatím nekoupila chci aby si ji koupila z kapesného.A protože jsme byly strašně rychlé a staré hned letěly do koše zatím též 1x týdně dostane kubíka nebo něco takového a doplňujeme, tahle teda pije i jen vodu nebo vodu s citronem což je asi na ty zdravé lahve ideální
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.