Používala jsem také zdravé láhve ale nejsem s nimi až tak spokojená, přijde mi že to zasmrádá. A sem tam to lehce teče, i když to je možná tím že to občas některé z dětí nedovře nebo to těsnění. A mladší dítě nechce z těchto pítek stejně pít.
Teď jsem nedávno koupila outdoorovou Nalgene OTF (OnTheFly) a zdá se mi skvělá. Viděla jsem ji u dcery spolužačky. Pije z ní "nepítkové" dítě. Taky je super že ji dělají ve více velikostech a uzávěr je univerzální. Syn si teď na léto vyžádal tu velkou, dcera má menší. Ale mohou si doplnit, dobře si jim to otevírá i na dolití, tu zdravou kolikrát nezašroubovali dobře. Za mně spokojenost, dokoupila jsem ji pro všechny i na výlety.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.