Přidat odpověď
jas, byla jsem zatim jen na dvou a velky rozdil oproti Cecham je ten, ze nejsou celodenni
Nemci jsou obecne setrivi a tak vetsinou dostanes jen jedno jidlo - a to veceri a odpoledne se podava kafe a dort, pricemz dorty vetsinou pecou hosti - ti nejblizsi, jako treba matka nevesty a zenicha,jejich sestry atd.
I tak ta svatba vyjde dost draho,ptz jsou tu drahe sluzby - takze pronajem restaurace , obsluha atd uz je draha sama o sobe.
V mezicasech na stolech nestaly zadne svatebni kolacky ani jine pochutiny. Nepretrzite bylo podavano jen piti. Jedna z tech svateb byla levnejsi variantou,takze tam meli domluvenu cateringovou firmu na urcity cas podavani jidla - ale bez obsluhy,takze si clovek musel dojit do cat. stanu a jidlo vyzvednout a pak si po sobe odnest talir atd.. A piti a dorty staly v kuchynce a tam si to hoste meli sami brat,ale to moc nefungovalo,nikomu se nechtelo vstavat a michat si sam koktejl apod. Prekvapilo me,ze se tam netancovalo.
Druha svatba byla v restauraci,tam se podavalo jidlo formou rautu ale s obsluhou a i se tam tancovalo
no a pak jsem byla v Nemcku na turecke svatbe a to jsem popisovala uz predtim
Jinak kolegyne ted chysta svatbu dceri a co jsem pochopila, hostum ubytko zaridi,ale oni si ho take plati sami
Předchozí