Tuten, já vím, že HA není středobod vesmíru, to je mi jasné. Každopádně za 10 let už mně to třeba nebude zajímat vůbec :)
Jsem vděčná FN HK. Starali se o mně pěkně, byli na mně hodní a hlavně jednali rychle. Moje doktorka mně z počátku nechtěla poslouchat, moje strasti ignorovala. Ještěže jsem takový paličák a nenechala jsem se jednoduše odbýt.
Všem děkuji za energii, kterou plýtvali na mé strasti. Musím to prostě nějak vydržet a hledat to pozitivní a věřit, že to bude dobré.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.