Nevím proč by ti to měli vyhodit ? Už ti někdy něco takového vyhodili ?
Já vozila a vozím pro děti různé jídlo, oni tomu letadlovému nikdy moc nedali. Obvykle tedy nějaké pečivo, sušenky apod. Piškoty jsou fajn.
Podle předpisů - nesmí to být tekutina. Dívají se blbě i na pudinky, ty jsem brávala dětem když byli malí, obvykle jsme je museli ukázat (vidí to na rtg jako podezřelé), ale většinou mi to nechali. Pití se teda skoro vždy vyhazovalo. A ideálně nic ve skle.
Cokoliv jiného lze. Nejvhodnější je asi stejně nějaké to pečivo, sendviče apod. Pití do letadla je možno koupit v bezcelní zóně.
Do EU/mimo EU nehrává roli. Jedině snad na určité ostrovy bývá zakázán dovoz potravin.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.