Přidat odpověď
A ja to zrovna tedko chapu.
Ovsem ja nejsem homosexual ani cernoch ani zid ani... you name it. Akorat vim, jak se obcas nastvu, kdyz se setkam tuhle tamhle s nazorem "no ty bys tomu nerozumela, protoze (=jsi zenska, pristehovalec, v tvym veku....". Tenhle mesic bojuju vo novej sporak s digestori a KONECNE dneska v 7,35 to mam instalovany. Clovek by neveril, jak jeden blbej sporak a jedna blba digestor muze "fungovat" u velkyho retezce se vsema moznostma. Jdu, vyberu v mnozstvi, zkontroluju, podepisu - a dostanu domu neco UPLNE jinyho, a to ne jednou, ale 3x po sobe - a odpoved na stiznost je od 2 ruznych prodavacu "no ale ja jsem myslel, ze tohle je pro tebe lepsi!" MNE!!!! nekdo rekne, ze to, co jsem si vybrala, zaplatila a ocekavala, nekdo vybere neco "lepsiho" (=drazsiho...) s uplne jasnym podtextem, ze JA ve svym veku/zenska/atd nevim, co je pro mne dobry a ze si to teda necham doma, kdyz uz to tu mam.
Pomohla az razna mail s upozornenim, ze dalsi krok bude...
No a tihle lidi se s tim setkavaji na pracovisti, mezi sousedy, v kramech, atd atd, PORAD dokola. Porad kazdej vi, co je PRO NE lepsi.
Předchozí