Tak já to taky nemám...vůbec vystlané, koupila jsem si gelovou vystýlku přímo na sedlo.
Ale syn jezdí od jara v těchto: https://www.kupkolo.cz/panske-kratasy-force-b40-se-slemi-fluo-900276_z98339/?id_variation=1709986
A na nic si nestěžuje a trencle pod to nosí- bavlna, funkční trencle, bezešvé, tenké má na závody a šetří si je....protože jsou fluo...a chce,aby mu vydrželi.... .... i když po rozbalení tam bylo, že se pod to nic nemá brát. Opocený nebývá. i po 50-70km co denně najezdí je po svléknutí určitě suchý.....než se dopije, běhá mi doma polosvlečený.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.