Přidat odpověď
Nečtu, co psali ostatní, ale mohu napsat, že mám dvě holky. Jedna je od malička hubená a druhá je od malička mohutnější. Od doktorů vím, že asi bude mít sklony k přibírání, protože jí jídlo chutná a hlavně robusnější je i kvůli silným kostem. Ale je pravda, že je velký problém děti nutit do pohybu venku, jak vletí do puberty a samy nemají potřebu pohybu resp. si nepřipouští, že tu potřebu mají - samozřejmě jim ale chutě zůstanou, takže se málo hýbou ale kalorie doplňují. My jsme s manželem v práci od rána do večera a nemáme moc ani páky jak ohlídat, co si zajdou koupit... stále ale věřím, že jí relativně dobře. Když jsme doma, tak samozřejmě hlídám, co jí, co pijí, jestli byly aspoň nějakou chvíli venku (trampolína, bazén), podávám zeleninu, luštěniny... ale ne vždycky se mi podaří je z toho pokojíčku dostat ven - na procházku s námi jdou jen když opravdu tlačím na pilu a opravdu ne vždy mám sílu se s nimi hádat. U té starší, která byla vždycky hubeňour už si také všímáme s mužem, že se mění v ženskou a roste jí prdelka, trošku se obaluje tukem...
Předchozí