Jak už napsal Ztko. Tyto i jiné atrakce jsou budované prostě kvůli zisku.
A pokud tu cenu budou chtít lidi zaplatit tak podle toho budou nastavené ceny i doplatky. Mně na tom že se doplácí za tobogan nic divnýho nepřijde, je to spíš běžný že je vstupné takto rozložené. Vlastně je o lepší než aby platili vyšší cenu všichni i ti co tobogánem nepojedou. Někdy je u podobných akci většina dalších uvnitř už v ceně, někdy se na něco doplácí. To že je to jeden provozoval s tím nijak nesouvisí, prostě je to tam za účelem zisku. A záleží jak kdo má koncipovaný to vstupný. A je to běžný i tam venku
I když u "nových" atrakcí já to chápu, ale někdy to mastný vstupný je i věcí co jsou tu už po předcích ... Jako údržbu tu chápu, ale je otázka zda to tam jde.
No a ceny jídla, to je běžné, už mi to taky někdy leze krkem to předražený jídlo na atrakcích. A to mně čeká do 14 dnů Legoland a Playmobil Park.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.