Pokud došlo při větších setkáních s příbuznými k nějaké rozepři, tak to bylo většinou u vaření nebo kvůli dětem. Takže mě to ani tak nepřekvapuje. Když na nějakou takovou akci jedu, musím se předem obrnit trpělivostí a mít neskutečnou toleranci k ostatním. Teď mě také jedna taková větší a delší akce čeká, jako každý rok. Vloni tam také došlo k několika vypjatým scénám. Díky mému předsevzetí jsem nebyla jejich účastníkem a spíš jsem se snažila vždy situaci uklidňovat. Moje základní myšlenka je, když mě to tam bude srá., seberu se a pojedu domů.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.