| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

"Sirota: Věříte, že americká politická třída a média hrozbu Putina záměrně přehánějí?

Tolokonniková: Přesně. Pouze hledají obětního beránka, a tak jako má pro tento účel Trump muslimy a mexické dělníky, mají americká liberální média Putina.

Sirota: Co je podle Vás špatného na zobrazení americko-ruských vztahů v americkém politickém diskursu?

Tolokonniková: Já si prostě myslím, že narativ by měl být jiný, než je. Mám pochyby vůči současnému pohledu na Demokratickou stranu, která podle mě brání jen své zájmy a zájmy bohatých lidí, které reprezentuje. A já si myslím, že náš pohled by měl být takový, že všichni oligarchové světa toho často nemají moc společného, často nesdílí stejné názory, ale v jednom se všichni shodnou a všichni sjednotí, a to je ochrana svého vlastního bohatství. Myslím si, že na Putina a na Trumpa bychom se měli dívat z této perspektivy."
"Sirota: Proč si myslíte, že se Rusku až dosud nepodařilo vytvořit funkčnější model vlády?

Tolokonniková: Naše historie… Naše vláda vždycky ruské občany obelhávala a Rusové tak už skutečně politikům nevěří. Už se nechtějí účastnit politiky, protože ví, že když se o to pokusí, může to pro ně skončit ještě hůře, než je to teď. A je nutné říct, že to byla zčásti Amerika, která hrála výraznou roli ve vzniku krize, která nás postihla v 90. letech. A Rusové to tehdy opravdu zbaštili. Zbaštili tu šokovou ekonomiku.

Viděla jsem to ve své vlastní rodině. Moje vlastní rodina je příklad, když jsme v jednu chvíli v roce 1993 neměli peníze ani na jídlo. To všechno vytvořilo na ruských lidech dojem, že když se pokusí něco změnit, budou nakonec chudší, než byli na začátku. Takže i skrz to, co se stalo v 90. letech, jsme si v hlavě vytvořili takové spojení, že demokracie znamená zbídačení a že znamená liberální šokovou ekonomiku. Do těchto dob se skutečně vracet nechceme a tady má Putin skutečně silný argument, když říká: „Já vás aspoň ochráním a zajistím vám určitou stabilitu. Chcete se vracet k neoliberálním reformám, které tu zaváděl Boris Jelcin?“ A lidé říkají, že nechtějí…

Rozhodně nám nepomáhají všechny ty pokrytecké věci, které provádí západní demokracie. Myslím, že bychom se chtěli vydat směrem k Západu, ale když vidíme tolik pokrytectví, které Spojené státy předvádí, jejich vězeňství, masové zavírání lidí a ještě hůř jejich snahy stát se světovým impériem a světovým policajtem, tak se to lidem nelíbí. My to dobře vidíme, i když žijeme tady v Rusku. My nejsme pitomci."

celý rozhovor tady: https://levaperspektiva.cz/clanky/zakladatelka-pussy-riot-americti-liberalove-si-udelali-z-putina-obetniho-beranka/

Asi je agentem Kremlu. ~;) Co myslíte?

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.