Mám s tetami a strýci také korektní vztahy - nikdy jsme se nijak nepohádali, nic zlého si neprovedli. Přesto pokud bych na svatbu zvala strýce a tety, tak jen z mamčiny strany ale z taťkovy ne.
Babička z mamčiny strany pořádá velká rodinná setkání, která mám moc ráda. Všichni se scházíme při příležitosti různých narozenin, rádi se vídáme i jen tak.
Taťkovy sourozence jsem vídala tak jednou za 5 let, vždycky se bavili jen s taťkou (případně mamkou) a my děti jsme je nikdy nezajímali. Nikdy nám nepopřáli k narozeninám (ani pohlednicí). Nebyli a nejsme si blízcí.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.